Removal & Replacement of a Forklift damaged section of Hardstand. Visage completed these works in just one day to minimise downtime.

Big Gun Butchers is a purpose built facility specifically designed to cater for the needs of a growing retail butcher and meat processing facility. We were able to provide them with an entirely new facility that met all their requirements including sufficient parking through the use of both ground floor and upstairs parking along with the large retail shop & processing plant on the ground floor. Construction time was approx. 5 months.

With the need to meet fire compliance requirements, this Distribution Centre engaged the diverse abilities of Visage’s Building Services team. Works included extending a suspended slab, blockwork, fire door installation and flashing works, all to fire separation standard requirements.

A two-unit, industrial warehouse currently progressing through construction. Visage has seen this project right from initial feasibility through design and approvals and now construction.

Completion Coming Soon …

With a rapidly growing Yoga Studio in the picturesque hills of Upper Brookfield, Celia Roberts (owner of BIYOME) needed more space. With some initial concepts and ideas, Visage was able to create an effective solution to doubling the capacity of the facility whilst bringing some stunning architectural features to add to the breathtaking views! The end result is a testament to the level of workmanship and attention to detail Visage delivers.

An iconic Brisbane landmark, the Regatta Hotel Boatshed is a notable project in the history of Daniel’s (Founder of Visage) construction experience. Daniel was the principal contractor on the original construction of The Boatshed back in the early 2000’s and successfully delivered this well-known venue on time and to budget.

This Distribution Centre was experiencing reoccurring damage to the kerbing in their Goods Receiving driveway. Visage provided a solution with a new shape for better truck access, a stronger ‘hob’ design and bollards.

An Industrial tilt panel warehouse incorporating 600m2 of warehouse space with a further 200m2, two-storey office fit-out. Visage successfully delivered this project right from initial feasibility through to the full design and construction project.

Logo